Maandelijkse kook workshop op Hoeve Ravenstein
Vind jij het leuk om meer kooktechnieken te leren en zelf aan de slag te gaan?
Tijdens de kook workshop van privé Kok Henk van Roozendaal van Kok&Kook bereid je samen een compleet menu. Henk laat je kennis maken met pure ingrediënten en creatieve gerechten. Hij leert de deelnemers om eerlijk en herkenbaar te koken. Want vertelt Henk; " de smaak zit uiteindelijk in de eenvoud".
Tijdens de kookworkshop ga je onder andere aan de slag met de Big Green egg. Er wordt gebruik gemaakt van de smaakvolle ingrediënten van Hoeve
Ravenstein.
Je leert meer over de herkomst van de producten en unieke bereidingswijzen. Zodat je thuis in de keuken of op de barbecue aan de slag kan gaan! Er is niets leuker dan onder het genot van een
glaasje wijn samen te koken en te dineren.
Je kunt alleen deelnemen aan de workshop of samen met familie/ vrienden. Je kunt je per workshop aanmelden.
Heb je de smaak te pakken? Schrijf je dan in voor meerdere workshops! Iedere maand wordt er een ander thema met andere kooktechnieken in de praktijk gebracht!
De eerstvolgende workshops:
Donderdag 25 april a.s. tussen 17.00 en 20.00 uur.
Donderdag 16 mei a.s. tussen 17.00 en 20.00 uur.
Donderdag 20 juni a.s. tussen 17.00 en 20.00 uur.
De kosten per persoon zijn € 54,50 per persoon per workshop.
Hierbij is het complete menu inclusief twee glazen wijn inbegrepen.
Overige drank consumpties kunnen aan het einde van de workshop worden afgerekend.
Locatie:
Hoeve Ravenstein
Ravensteinselaan 3, 3744 ML Baarn